Bergmans zonwering en rolluiken


Bergmans rolluiken en zonwering is een bedrijf dat zich al meer dan 30 jaar bezig houd met het verzorgen van zonwering aan bedrijven en particulieren. Wij zijn dealer van bekende en gerenommeerde zonweringfabrikanten zoals Harol, Luxaflex, Heroal, Velux, Aurora.

 
 
Rolluiken
rolluiken_04.jpgrolluiken_05.jpgrolluiken_06.jpgrolluiken_07.jpgrolluiken_08.jpgrolluiken_09.jpgrolluiken_10.jpgrolluiken_11.jpgrolluiken_12.jpgAfb002.jpg
 
 
 
 
 
Rolluiken

Rolluiken

Heroal voldoet aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én biedt u de garantie op een lange levensduur. Heroal heeft een hoogwaardige lakklwaliteit waardoor het een hogere krasvastheid heeft en beter kleurecht is. Wie kiest voor de Heroal is daarnaast ook nog verzekerd van een scherpe prijs.
Heroal wordt zowel geleverd met een afgeschuinde kap als een stijlvolle ronde kap. De sterke aluminium lamellen van de Heroal hebben een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, koude en warmte.

Het rolluik van Heroal wordt standaard voorzien met bandbediening inclusief bandopwinder. Optioneel kunt u kiezen voor een Somfy elektrische bediening met draaischakelaar of een draadloze bediening door middel van een handzender.
Het kleurengamma van de Heroal maakt 169 kleurcombinaties mogelijk. U kunt zo uw rolluik aanpassen aan de stijl van uw woning en een persoonlijk tintje geven.

Nieuw is antraciet structuurlak (RAL 7016) als extra  omkastingkleur bij de afgeschuinde bovenkap. Een trendy, maar toch tijdloze lak, die absoluut meerwaarde geeft aan dit rolluik. Dankzij de structuurlak is het rolluik bovendien beter krasvast, water- en vuilafstotend en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk