Bergmans zonwering en rolluiken


Bergmans rolluiken en zonwering is een bedrijf dat zich al meer dan 30 jaar bezig houd met het verzorgen van zonwering aan bedrijven en particulieren. Wij zijn dealer van bekende en gerenommeerde zonweringfabrikanten zoals Harol, Luxaflex, Heroal, Velux, Aurora.

 
 
zonneschermen
13092011092.jpgst1300.jpgzonneschermen_04.jpgzonneschermen_05.jpgzonneschermen_06.jpgzonneschermen_07.jpgzonneschermen_08.jpgzonneschermen_09.jpgzonneschermen_12.jpg
 
 
 
 
 
ZonneschermenTERRAS ZONWERING

Waar moet op gelet worden bij het aanschaffen van een terras zonwering:
Wat vinden we mooi, is heel belangrijk. Er wordt dan vaak voor een cassette gekozen, omdat bij de cassette uitvoering het doek volledig beschermd is in gesloten toestand en daardoor langer mooi blijft. Daarnaast oogt een cassettezonnescherm veel mooier dan een ander systeem. Een voordeligere uitvoering is het open knikarmscherm / zonnescherm. Naast dit systeem kan bijvoorbeeld een uitvalscherm of parasol ook de ideale oplossing voor u zijn.

knikarmscherm

KNIKARMSCHERMEN

Overdag een droom, 's avonds een waar genot. Dit knikarmscherm combineert optimale zonweringtechniek met perfecte buitenverlichting. De in de cassette geïntegreerde halogeenlampen zorgen bovendien voor verlichting van uw balkon of terras en zijn perfect met het zonnescherm gecombineerd. Zo heeft u licht, ook als de zon al lang ondergegaan is. Het doek kan niet uit één stuk. Een tussendoekje is mogelijk, maar geen goede oplossing voor een uitval van drie en een halve meter.

 

 

UITVALSCHERMEN

uitvalschermUitvalschermen bieden perfect bescherming tegen de zon en fel licht. Uitvalschermen bieden voor ramen zonder openslaande delen en waar geen doorloop vereist is de juiste oplossing. Vaak is het ook gewenst dat men bij bijv. de eettafel of de computer meer getemperd licht heeft. Ook is het bijzonder vervelend als uw kostbare meubels of parketvloer door de zon verschieten. Er zijn dus veel goede redenen om uw ramen van een uitvalscherm te voorzien!

Een Markizolet biedt een windvaste oplossing voor hoge ramen en is ook de oplossing voor smalle ramen. Een Markizolet kan zowel met screendoek als zonweringdoek worden uitgevoerd en is behoorlijk windvast. Dit systeem wordt vaak op het raam gemonteerd bij bijvoorbeeld projecten. Dit is mooi, maar niet juist. Een uitvalzonwering hoort eigenlijk aan beide zijden van het raam over te steken.