Bergmans zonwering en rolluiken


Bergmans rolluiken en zonwering is een bedrijf dat zich al meer dan 30 jaar bezig houd met het verzorgen van zonwering aan bedrijven en particulieren. Wij zijn dealer van bekende en gerenommeerde zonweringfabrikanten zoals Harol, Luxaflex, Heroal, Velux, Aurora.

 
 
Markiezen
zonneschermen_03.jpg22042011027.jpgzonneschermen_11.jpg18112010001.jpg22042011028.jpgAfb026.jpg
 
 
 
 
 
Markiezen

MARKIEZENMarkiezen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor markiezen als zonwering. Markiezen zijn uitermate geschikt voor beschermen tegen de zon en regen. Een ander pluspunt zijn de gesloten zijkanten die ook de invallende zon van de zijkant weert. Daarnaast is een markies echter veelal niet duurder dan een goed oprolbaar uitvalscherm van dezelfde kwaliteit en afmeting.

Aluminium markiezen zijn minder onderhoudsgevoelig. Door gebruik van robuuste materialen en de fraai vormgegeven omkasting hebben de aluminium markiezen een uitstraling welke die van traditionele houten markiezen benadert.

De moderne markiezen kunnen zonder enig probleem buiten "overwinteren", want het veelal in hout of aluminium uitgevoerde frame, de houten of aluminium kap en het synthetische 
doek zijn volledig bestand tegen onze winters.markiezen zonwering


Markiezen vormen een opvallende blikvanger en zijn een sieraad voor de gevel. Mede door de grote verscheidenheid aan doekkleuren zijn er voor iedere locatie passende markiezen te vinden. Deze zonwering completeert iedere terrasoverkapping. De zonwering voor ondermontage maakt elke terrasoverkapping compleet. Daarmee bieden wij een compleet systeem wat beschermd tegen de regen, maar ook tegen de zon.